Bewegen in en rondom uw bedrijf

Gezonde werknemers zijn goud waard voor een bedrijf. Fysieke en mentale fitheid zorgt voor een betere participatie op de werkvloer. Maar wat is een aandeel van het bedrijf hierin? Dat bepaalt u als werkgever! Hoe belangrijk vindt u het dat uw medewerkers fit zijn? De mogelijkheden hiervoor zijn enorm. Aanbieden van fitnessabonnementen, wekelijkse mailtjes met een gezondheidscheck, bedrijfsfysiotherapie of voedingsadviezen, je kunt het allemaal bedenken. Dit kan van kleine aanpassingen als een dartbord ophangen of tafelvoetbaltafel neerzetten tot grote teambuilding sportactiviteiten.

Denk ook aan faciliteiten die bewegen mogelijk maakt. Is er een goede, veilige fietsenstalling, zijn er douches? Of een beloningssysteem voor fietsers in de vorm van sportpunten? Ook dit zijn mogelijkheden die het bewegen stimuleert en tevens zorgt voor minder uitstootgassen. Een duurzame gedachte!

Daarnaast kan een bedrijf zich ook inzetten voor de omgeving. Hiermee wordt het bedrijf van grote toegevoegde waarde voor de omgeving, wat ook meteen een mooi PR is. De aanleg van wandel- of beweegroutes rondom het pand, een buitenfitness op het dak of beachvolleybalveld langs je bedrijf. Naast je werknemers kunnen ook andere mensen er gebruik van maken. Dit bevordert de diversiteit van bewegen voor de gehele omgeving en samenleving. Als bedrijf voeg je een hele mooie waarde toe.

Bent u geïnteresseerd en wilt u bewegen toevoegen in of rondom uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Tactiek. Samen bekijken we de mogelijkheden die passen bij uw bedrijf.