Over tactiek

Tactiek is een bedrijf ontstaan vanuit de wens en behoefte om meer preventief in te zetten op onze gezondheid. Vanuit mijn werk als (kinder)fysiotherapeute zie ik de motoriek van kinderen veranderen, maar ook het klachtenbeeld van volwassenen. Het buitenspelen verandert, transport van a naar b is steeds vaker elektrisch en met de smartphone zijn we nog meer in de gebogen houding te vinden. Daarnaast zijn begrippen als stress, overprikkeling en burn out er als nooit tevoren. Dat kan anders!

Door meer uitdagende, inclusieve beweegelementen en gevarieerde programma’s in onze openbare ruimte te hebben, meer diversiteit in de beweegmogelijkheden gedurende de dag en meer kennis en vaardigheden omtrent de motoriek en stimulering hiervan wordt het niveau van onze gezondheid nog beter.

Organisaties en hulpvragen slim verbinden geeft mogelijkheden om met minder geld meer te realiseren. Dwars door gemeentes werken om verrassende plannen te ontwikkelen. Preventieve plannen maken, die efficiënt, duurzaam en prikkelend zijn om in beweging te komen! Dat is Tactiek!